Als je niet precies weet wat er aan de hand is

Je loopt vast. Je weet niet precies wat er met je aan de hand is, maar je merkt wel dat bepaalde patronen – zichzelf herhalende processen – zich continu blijven aandienen. Elke keer kom je in een bepaalde soort situatie terecht of er komen specifieke type mensen op jouw pad en reageer jij op een bepaalde manier. Steeds op een gelijksoortige manier. Een manier die jij eigenlijk niet wilt. Een manier die niet bij jou past, niet bij wie jij echt bent en wilt zijn. Het lijkt wel alsof je er maar tegen aan blijft lopen. Situaties en/of mensen die elke keer een bepaalde reactie bij jou oproepen, maar waarvan je niet bij machte bent om hier anders mee om te gaan. Op zo’n moment kan spirituele coaching je helpen de patronen inzichtelijk te krijgen.

Je bent uit evenwicht geraakt en misschien ook al verder uit balans

Het niet bij machte zijn om anders te reageren op situaties en/of mensen betekent eigenlijk dat je al uit evenwicht bent geraakt. Het uit evenwicht zijn merk je bijvoorbeeld doordat je het lastig vindt om vol in je leiderschapsrol te gaan staan, je positie in te nemen en vanuit daar te begrenzen. Of door het ingewikkeld vinden om bij jezelf te blijven en op basis daarvan te handelen; je rationele deel in verbinding te laten zijn met je intuïtieve deel. Ook kan het zijn dat je moeite hebt met het kunnen bepalen waar je ontwikkelingspotentieel zit, waar je talenten liggen of om je eigen vitaliteit vast te houden. En… soms ben je niet meer alleen uit evenwicht, maar al verder uit balans geraakt: overspannen of burn-out.

Via spirituele coaching terug naar zelfleiderschap

Evenwicht kan pas weer ontstaan op het moment dat je in staat bent om jezelf te leiden, vanuit je eigen in balans zijn. Alle spirituele coaching trajecten die ik begeleid zijn dan ook gericht op leiderschapsontwikkeling in de meest brede zin van het woord. Mijn overtuiging is dat je eerst jezelf moet kunnen leiden alvorens je anderen kunt leiden en dat je eerst anderen moet kunnen leiden voor dat je het omringende systeem/de organisatie kunt leiden. Of je nu medewerker, leidinggevende of eindverantwoordelijke bent …. man of vrouw… junior of meer senior…. En, of je nu komt voor ontwikkel coaching, vitaliteit coaching, executive coaching, coaching bij burn-out of ten behoeve van re-integratie… het startpunt is altijd zelfleiderschap.

Tijdens de coachinggesprekken wordt helder voor je wat de oorzaak is van datgene waar je tegen aanloopt en wat de reden is van het eventueel niet kunnen doorbreken van bepaalde patronen. Ook krijg je inzicht in hoe je weer tot leiderschap over jezelf komt en wat er nodig is om anderen en het omringende systeem te leiden. Doordat ik weet en kan voelen wat er in jou omgaat én in anderen, die van invloed zijn op jou, kan ik het volledige palet aan wat normaal gesproken tot het onderbewuste behoort, bewust maken. Dat geeft duidelijkheid en de mogelijkheid om benodigde veranderingen door te voeren. Naast spirituele begeleiding ontvang je van mij ook praktische ondersteuning.

Spirituele coaching Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl
Menu