Een medium als hulpmiddel tussen twee werelden

Het woord ‘medium’ is een ander woord voor communicatiemiddel, instrument of bijvoorbeeld hulpmiddel. En, dat is ook precies wat het is. Als medium ben je slechts een communicatiemiddel, een instrument, een hulpmiddel. Je legt verbinding tussen de zichtbare en, voor de meeste mensen, onzichtbare wereld en fungeert als een (hulp)middel tussen beide werelden.

Op het moment dat de verbinding tot stand is gebracht, is de rol van een medium het zijn van een ‘doorgeefluik’. Ik gebruik het woord doorgeefluik bewust omdat ik zelf niet bepaal wat er wordt doorgegeven. Dat bepaalt de overleden dierbare ofwel de geest van hem of haar. Ik kan alleen de boodschappen doorgeven die een overleden dierbare doorgegeven wil hebben.

De overledene wil herkenning via het contact

Als medium maak je contact met de geest van de overleden persoon. Het lichaam is gestorven, maar de geest leeft verder. En, met de geest bedoel ik dan de persoonlijkheid zoals die in het aardse leven was. In het contact krijg ik vaak hele specifieke karaktertrekken van de overledene door. Hij of zij wil op die manier, via mij, herkenning bewerkstelligen bij degene die het contact met de overledene op dat moment graag wil.

Maak vandaag nog een afspraak

06 12 17 12 15

of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl

Menu