Op het moment dat er nog heel veel vragen zijn

Het is erg fijn om nog in contact te kunnen komen met wie je dierbaar is. Hierbij kan het gaan om een dierbare die overleden is. Iemand die jij in dit leven verloren bent. We blijven vaak achter met heel veel vragen en kunnen daar zelf de antwoorden niet op ‘ontvangen’. Het is helend om te ervaren dat je dierbare er nog steeds is en dat je daar, via mij als medium, contact mee kunt maken.

Ook kan het gaan om een dierbare die er fysiek nog wel is, maar die verstandelijk ofwel geestelijk niet meer bereikbaar is. Hiermee bedoel ik dan bijvoorbeeld een dierbare die comateus is of in een vergevorderd stadium van dementie verkeert. Het geeft vaak veel rust en ruimte als er antwoorden komen op vragen die in het hier en nu (nog) echt gesteld moeten worden. Vragen waar je dierbare in zijn of haar huidige staat van zijn geen antwoorden op kan geven. En die door jou zelf vaak ook niet te geven zijn omdat het emotioneel te belastend voor je is.

Als medium geef ik berichten van jouw dierbare door

Als medium kan ik je helpen om antwoorden te krijgen van je dierbare. Ik leg verbinding tussen de zichtbare en, voor de meeste mensen, onzichtbare wereld en fungeer als een (hulp)middel tussen beide werelden. De onzichtbare wereld, waarmee ik contact maak, noemen we ook wel de geesteswereld. In het contact met de geesteswereld maak ik contact met de geest van jouw dierbare. Zelf noem ik het liever de persoonlijkheid, want dat is eigenlijk wat de geest is.

Op het moment dat de verbinding tot stand is gebracht functioneer ik als een ‘doorgeefluik’. Ik gebruik het woord doorgeefluik bewust omdat ik zelf niet bepaal wat er wordt doorgegeven. Dat bepaalt jouw dierbare. Ik kan alleen de berichten doorgeven die jouw dierbare medegedeeld wil hebben. Vaak zijn dat er in het begin veel omdat hij of zij zeker wil weten dat jij hem of haar herkent en op de doorgekregen berichten durft te gaan vertrouwen.

Soms krijg jij niet op al je vragen een antwoord

Soms kan het zijn dat jij niet op al je vragen antwoorden krijgt. Dat is uiteraard niet altijd prettig, maar iets waar jij en ik niet over gaan. Jouw dierbare bepaalt daarin als het ware de spelregels. Ik mag alleen, met een diep respect voor de onzichtbare wereld, als doorgeefluik functioneren. Jouw dierbare geeft de boodschappen door die jij in het hier en nu mag en moet weten.

Foto Contact met onbereikbare dierbaren | Medium | Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl