Als je het even niet meer weet

In tegenstelling tot een therapeutisch consult, hoef je voor een paranormale coaching consult niet het gevoel te hebben dat je vastloopt of uit balans te zijn. Je kunt simpelweg een moment ervaren dat je het even niet meer zo goed weet. Bijvoorbeeld omdat er teveel zaken tegelijkertijd op je afkomen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Of, omdat je twijfelt over het wel of niet accepteren van een nieuwe baan. Je voelt dat er meer speelt, maar wat dat precies is weet je niet en ook niet wat dat eventueel voor jou betekent. Een ding is zeker, jij raakt daardoor vertwijfelt.

Ook kan het zijn dat je al een tijdje rondloopt met vragen over je relatie. Op de een of andere manier klopt het tussen jou en je partner niet helemaal meer, maar je weet niet hoe dat komt. Jij kunt je vinger er niet achter krijgen en dat is uitermate frustrerend. Evenzo kun je vragen hebben over hoe om te gaan met bepaalde situaties in de familiesfeer, in je vriendkring of met bepaalde relaties op het werk. Hoe vaak is het niet zo dat er van alles speelt op de afdeling of met een bepaalde collega en dat je even niet meer weet hoe daarmee om te gaan? En, dat een dergelijke situatie, of je het nou wilt of niet, soms behoorlijk van invloed kan zijn op jouw gemoedstoestand.

Inzicht verkrijgen in dat wat voor jou belangrijk is

Of je nou een specifieke vraag hebt of in zijn algemeenheid wil weten hoe het met jou gaat, in alle gevallen geeft een paranormale coaching consult helderheid. Ik krijg namelijk op diverse niveaus door wat er in jou omgaat, wat er zich afspeelt in je onderbewuste. Ook krijg ik dat door van anderen, die op wat van manier dan ook van invloed zijn op jouw leven. Doordat jij vrijuit vragen kunt stellen over wat jou bezighoudt en ik je vertel wat jij in het hier en nu mag en moet weten, krijg je inzicht in dat wat voor jou belangrijk is. Jij weet daardoor wat je in bepaalde situaties kunt gaan doen of juist niet zou moeten willen doen.

Foto Coaching | Paranormale coaching | Luna • De Nieuwetijdspraktijk

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl