Ook tijdens een paranormaal consult op afstand snel helderheid

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ook tijdens een paranormaal consult op afstand snel helderheid

De huidige COVID-19 maatregelen geven meer dan anders aanleiding tot consulten op afstand. En dat is natuurlijk logisch. Een consult op afstand via een telefoongesprek of beeldbellen is gelukkig een evenzo goed alternatief. Het maakt voor het consult namelijk geen verschil of iemand bij mij in de praktijk zelf komt of op afstand contact maakt. Als paragnost neem ik helder waar – ongeacht tijd en plaats – en krijg ik per definitie door wat er zich afspeelt in het onderbewuste.

Door de toepassing van deze paranormale gaven wordt snel helder wat de oorzaak is van het vastlopen en wat er nodig is om verandering te realiseren. En dat is prettig. Juist nu Corona ons dagelijks leven volledig op zijn kop zet, is het van belang om snel helder te krijgen waar je als persoon zelf, relationeel of als gezin op vastloopt en welke patronen er doorbroken moeten worden. We raken in deze crisissituatie meer op onszelf aangewezen en daardoor met onszelf geconfronteerd. In relaties en/of in gezinsverband worden we gedwongen om continue bij elkaar te zijn. Er zijn weinig afleidingen meer zoals werk, sporten, school, hobby’s en dergelijke. De spanningen nemen toe. Dat wat er in de onderstroom al speelde komt nu sneller aan de oppervlakte en kan mogelijk tot flinke escalaties leiden.

Ik ben gelukkig nog steeds goed bereikbaar voor consulten. Zowel voor op afstand als in de praktijk zelf, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd.

Menu