Een hoog sensitieve organisatiedeskundige

Ik ben Martha Houkema. Een hoog sensitieve organisatiedeskundige, veranderaar en leider. Direct, open, nuchter en helder én altijd in verbinding met anderen. Naast bijna 20 jaar ervaring op het gebied van leiderschap, strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling, leiderschap- en teamontwikkeling en professionalisering van HR, breng ik ook iets ‘anders’. Mijn paranormale gaven. Hierdoor kan ik zaken waarnemen, doorkrijgen, voelen en weten die het normale zien, aanvoelen en weten te boven gaan.

Naast consultancy ervaring ook eigen ondernemerschap

Ik heb ruim 13,5 jaar gewerkt bij Capgemini Consulting (nu Capgemini Invent). Als organisatieadviseur voerde ik zowel opdrachten uit binnen de private als de publieke sector. Opdrachten uiteenlopend van organisatie inrichting, visieontwikkeling, coaching, training, teambuilding, large scale group interventies tot het professionaliseren van HR functies en het ontwerpen en regisseren van organisatie ontwikkeltrajecten.

Daarnaast leidde ik een periode lang de HR Consulting groep van Capgemini Consulting. Een groep die bestond uit 35 adviseurs. Zij hielden zich bezig met vraagstukken op het terrein van mens en organisatie. Ik was eindverantwoordelijk voor het formeren van een HR consulting groep (samenvoeging van drie afzonderlijke groepen). Business development & sales. Ontwikkeling van product/markt combinaties. Declarabiliteit en tarifering. En het voeren van de regie over de meer complexe klantopdrachten. Tevens was ik lid van het managementteam.

Nadat ik besloot dat een consulting organisatie mij niet meer paste ben ik mijn eigen coaching en adviespraktijk verder gaan uitbouwen. In die periode werd ik voornamelijk ingehuurd voor (executive) coaching. Het begeleiden, ontwikkelen en trainen van bestaande en nieuw te vormen teams. Het ontwerpen en regisseren van organisatie ontwikkeltrajecten. En het zijn van het ‘geweten’ van directeuren en bestuurders.

Ik kon niet verklaren dat ik zaken allang wist

Gedurende mijn loopbaan bij Capgemini Consulting werd ik al als ‘anders’ ervoeren. Dat was iets wat mij onderscheidde van anderen. Bepaalde kwaliteiten waar niemand een echte benaming aan kon geven. Zo ook ik niet. Als zelfstandig adviseur werd ik ook, zonder me dat destijds te realiseren, steeds vaker nadrukkelijk gevraagd vanwege mijn andersoortige kwaliteiten.

Op een gegeven moment merkte ik echter dat het werk me steeds zwaarder viel. Ik kon mezelf niet meer zijn. Ik nam van alles waar. Wist al wat er ging gebeuren. Voelde van alles. En nam dat fysiek ook over. Op geen enkele manier kon ik voor mezelf verklaren, laat staan anderen uitleggen, waarom ik zaken allang wist. Ook kon ik er niet naar handelen. Dat was voor mij buitengewoon frustrerend.

Mijn gaven zijn een unieke extra op wat ik altijd al deed

Op mijn 25e levensjaar had ik al een keer via een burn-out het signaal gekregen dat het anders moest. Maar daar kon ik destijds onvoldoende naar luisteren. Nu wel. Nu wist ik zeker dat het anders moest. Het werd tijd om het volledig anders te doen. Ik moest diepgaand ontdekken wat het ‘anders’ zijn exact was. En wie ik eigenlijk was. En dat heb ik gedaan. Met als resultaat dat ik mijn paranormale gaven ben gaan herontdekken. Verder heb ontwikkeld. Heb leren toepassen. En volledig heb geïntegreerd in mijn (professionele) leven.

Sindsdien combineer ik mijn bijna 20 jaar organisatiekundige ervaring met mijn paranormale gaven. Dit doe ik zowel voor bedrijven als voor particulieren. En daarmee is het ‘anders’ zijn een unieke extra geworden op wat ik altijd al deed.

Foto Martha Houkema | Zakelijk | Hoog intuïtieve organisatiedeskundige | Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl
Menu