Ik ben Martha

Organisatieadviseur, Coach, Medium en Paragnost

Ik ben Martha Houkema: organisatieadviseur, coach, medium en paragnost. Ik ben direct, open, nuchter, helder én altijd in verbinding met anderen. Daarnaast ben ik ook hoog intuïtief begaafd. Dit was ik al als kind. Maar ik was me daar niet van bewust. Ik voelde wel dat ik anders was. Maar waarom dat zo was wist ik niet. Ik voelde en wist dingen die voor mij heel normaal waren. Maar voor anderen niet. Het heeft jaren en veel mooie en moeizame ontwikkelingen gekost om mijn paranormaliteit te omarmen, zodat ik uiteindelijk weer kon worden wie ik altijd al was. Mijn paranormaal zijn is sindsdien een belangrijk hulpmiddel geworden in mijn dienstverlening voor het zakelijke en het particuliere segment.

Ik combineer mijn professionele ervaring met mijn hoog intuïtieve begaafdheid voor de zakelijke dienstverlening

Mijn jarenlange professionele ervaring op het gebied van cultuur, leiderschaps- en teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en professionalisering van HR combineer ik met mijn hoog intuïtieve begaafdheden. Dit maakt dat ik bovennormaal kan waarnemen. Kan doorkrijgen, voelen en weten. En dat kan vertalen naar een bedrijfskundige context. Door middel van het individueel coachen, begeleiden en adviseren van directeuren, leidinggevenden en professionals help ik organisaties duurzaam en versneld resultaten te behalen.

Daarnaast gebruik ik mijn hoog intuïtieve begaafdheden ook voor het uitvoeren van high impact interventies op organisatie- en/of teamniveau. Mocht je daar meer over willen weten, dan verwijs ik je graag door naar: https://spiritinbusiness.info/.

Voor de particuliere dienstverlening verbind ik mijn praktische aard met mijn paranormale begaafdheid

Volwassenen en kinderen die vastlopen ondersteun ik door mijn levenservaring en praktische aard te combineren met mijn paranormale begaafdheid. Ik leg verbinding tussen de zichtbare en, voor de meeste mensen, onzichtbare wereld. Als paragnost neem ik helder waar ongeacht tijd en plaats, ontvang en een lees ik gedachten en verkrijg ik inzichten door het lezen van foto’s. Door de toepassing van deze paranormale gaven maak ik bewust wat onderbewust is en wordt snel helder wat de oorzaak is van het vastlopen en wat er nodig is om verandering te realiseren.

Voor meer informatie over mezelf verwijs ik je graag door naar:

Foto Ik ben Martha Houkema | Medium, Paragnost en Healer | Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl