Ik ben Martha

  1. Home
  2. Ik ben Martha

Medium, Paragnost en Healer

Ik ben Martha Houkema: Medium, Paragnost en Healer. Ik ben direct, open, nuchter, helder én altijd in verbinding met anderen. Daarnaast ben ik ook hoog intuïtief begaafd. Dit was ik al als kind, maar was me daar niet van bewust. Ik voelde wel dat ik anders was, maar waarom dat zo was wist ik niet. Ik voelde en wist dingen die voor mij heel normaal waren maar voor anderen niet. Het heeft jaren en veel mooie en moeizame ontwikkelingen gekost om mijn paranormaliteit te omarmen, zodat ik uiteindelijk weer ben geworden wie ik altijd al was. Mijn paranormaal zijn is sindsdien een belangrijk hulpmiddel geworden in mijn dienstverlening voor het zakelijke en het particuliere segment.

Ik combineer mijn hoog intuïtieve begaafdheid met mijn professionele ervaring voor de zakelijke dienstverlening

Mijn hoog intuïtieve begaafdheden en mijn levenservaring combineer ik met mijn jarenlange professionele ervaring op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en professionalisering van HR. Dit maakt dat ik bovennormaal kan waarnemen, doorkrijgen, voelen en weten en dat kan vertalen naar een bedrijfskundige context. Door middel van het coachen, begeleiden en adviseren van organisaties help ik organisaties en hun leiders duurzaam en versneld resultaten te behalen.

Voor de particuliere dienstverlening verbind ik mijn paranormale begaafdheid met mijn praktische aard

Volwassen en kinderen die vastlopen ondersteun ik door mijn paranormale begaafdheid te combineren met mijn levenservaring en praktische aard. Ik leg verbinding tussen de zichtbare en, voor de meeste mensen, onzichtbare wereld. Als paragnost neem ik helder waar ongeacht tijd en plaats, ontvang en een lees ik gedachten, verkrijg ik inzichten door het lezen van foto’s en heb ik de gave om kosmische energie door te geven (healing). Door de toepassing van deze paranormale gaven wordt snel helder wat de oorzaak is van datgene waar je op vastloopt. Je ontvangt van mij naast spirituele ook praktische begeleiding om benodigde veranderingen door te voeren.

Voor meer informatie over mezelf verwijs ik je graag door naar:

Foto Ik ben Martha Houkema | Medium, Paragnost en Healer | Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl
Menu