Voor die aspecten waar je niet goed uitkomt, last van hebt of bang voor bent

Het is fijn en het geeft troost en berusting voor jouzelf en voor jouw dierbaren als jij het leven hier rustig kunt verlaten. Soms kun je te maken krijgen met aspecten waar jezelf niet goed uitkomt, waar je last van hebt of waar je bang voor bent en waar jij graag spirituele ondersteuning bij zou willen.

Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld nog van alles wil zeggen tegen je dierbaren, maar dat het je niet lukt. Je kunt het met geen mogelijkheid uitspreken. Of dat je niet begrijpt wat al die ‘onverklaarbare’ zaken betekenen die recentelijk plaatsvinden. Ook kan het zijn dat je bang bent voor de dood omdat je niet weet wat er komen gaat. Misschien vind je het daardoor nog wel lastiger om het leven hier los te laten. Eveneens kun je de angst voelen voor de overgang zelf omdat er nog zoveel onverwerkte zaken zijn in dit leven. Of dat je voelt dat je lichaam in het hier en nu erg ziek is en/of zoveel pijn geeft dat je daar na de overgang graag van verlost wilt zijn. Dit omdat je weet dat dat soms ook nog een heel proces kan zijn.

Spirituele ondersteuning voor al die aspecten

Bij al die aspecten kan ik je spiritueel ondersteunen. Ik kan bijvoorbeeld optreden als een ‘tolk’ voor jou en tegen je dierbaren zeggen wat er nog gezegd moet worden. Doordat ik jouw gedachten kan lezen en kan voelen wat er in jou omgaat, kan ik richting jouw dierbaren verwoorden wat jijzelf niet meer kunt verwoorden.

Ook kan ik helderheid geven over de ‘onverklaarbare’ zaken die plaatsvinden in de laatste fase van jouw stervensproces. Dit door uitleg te geven over waarom dit plaatsvindt en wat de achterliggende boodschappen voor jou zijn.

Eveneens kan ik je inzicht geven in hoe jouw proces van doodgaan zal verlopen, de wijze waarop je overgang plaats zal vinden en wat jij daarna zult gaan aantreffen. Evenzo kan ik je ondersteunen bij het rustig en prettig laten verlopen van de overgang. Indien wenselijk, sta ik je bij in het proces van de heling en genezing die nodig is om na de overgang verlost te zijn van je lichamelijke en emotionele leed.

Foto Stervensbegeleiding | Spirituele ondersteuning | Luna

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op

06 12 17 12 15
of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl