Voor als de energie niet meer goed kan stromen

Tijdens één of meerdere behandelingen magnetiseer ik je lichaam. Magnetiseren (ook wel helen genoemd) is een prettige manier om ervoor te zorgen dat je lichaam en geest weer in balans komen. Vaak is deze behandeling een fijne aanvulling op een therapeutisch consult. Met name als er emotionele blokkades zijn die al langere tijd in je lichaam vastzitten.

Wanneer er emotionele blokkades in het lichaam aanwezig zijn, kan de energie niet meer goed stromen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam uit balans raakt en uiteindelijk ziek wordt; lichamelijk en/of geestelijk.

Dit type behandeling kan ook op zichzelf staan en hoeft niet perse in combinatie met een therapeutisch consult. Je kunt bijvoorbeeld ook een afspraak maken voor één of meerdere specifieke lichamelijke klachten, als de arts heeft geconstateerd wat er aan de hand is. De behandeling kan dan verlichting geven van pijn en/of klachten en het genezingsproces ondersteunen. Als genezing niet meer mogelijk is, is het soms alleen al prettig om de verlichting te ervaren die de kosmische energie geeft.

Wanneer je extra steun nodig hebt

Ook tijdens een healing op afstand geef ik kosmische energie door. Healing op afstand kan erg fijn zijn als er een fysieke klacht is die langere tijd verlichting van pijn vraagt of waarvoor geldt dat het aangenaam is dat het genezingsproces langdurig wordt ondersteund. Ook wordt healing op afstand als prettig ervaren als je bijvoorbeeld op specifieke thema’s een tijdje ondersteuning wil. Dit kan ook in aanvulling op therapeutische consulten. Omdat je het bijvoorbeeld erg lastig vindt om een aantal patronen te doorbreken of omdat je een bepaalde periode meer energie of zelfvertrouwen nodig hebt. Noem het voor het gemak maar de momenten waarop je extra ‘steun’ nodig hebt. Bij een healing op afstand word je een maand lang elke dag door mij behandeld.

Op het moment dat kinderen te ‘open’ staan

Ook het afschermen van kinderen tegen het kunnen waarnemen van het bovennormale hoort tot de healing op afstand. Dit doe ik als kinderen er bijvoorbeeld niet meer door kunnen slapen of omdat het gewoon veel te veel voor ze is en ze daardoor bijna niet meer in het dagelijkse leven kunnen functioneren. Voor het afschermen van kinderen geldt dat gemiddeld genomen eens in de drie maanden een behandeling nodig is.

Maak vandaag nog een afspraak

06 12 17 12 15

of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl

Menu