Counseling tijdens of na de scheiding

  1. Home
  2. Consulten
  3. Counseling tijdens of na de scheiding

Als elkaar in mildheid loslaten niet lukt

Jullie hebben samen of één van beide heeft besloten dat jullie relatie voorbij is. Jullie gaan scheiden. En, dat is nooit gemakkelijk, integendeel zelfs! Dat gaat nooit zonder pijn. Wat helpt is als je elkaars patronen kent en onderkent, zodat je elkaar in mildheid kunt loslaten. En, dat vereist uiteraard eerst inzicht in jezelf en daarna in de ander.

Het elkaar in mildheid kunnen loslaten is natuurlijk het allerfijnst voor de kinderen, als die er zijn. Hun ouders zijn niet meer samen maar kunnen, met respect voor elkaar, wel gezamenlijk voor hen zorgen.

Maar soms lukt dat niet en ontstaat er frictie. En, dat kent meerdere uitingsvormen. Als je niet oppast, niet weet hoe daarmee om te gaan, kan dat je leven volledig gaan beheersen. Je weet vaak wel te benoemen wat er elke keer gebeurt en welke emotie dat bij jou oproept. Maar het onderliggende, de oorzaak, niet. Dat is ‘ongrijpbaar’ en daarmee voor jezelf onveranderbaar.

Dieper inzicht in wat de ex-relatie van jullie of jou gaat vragen

Tijdens één of meerdere consulten kunnen jullie samen of jij alleen inzicht verkrijgen in elkaars patronen. Waar deze vandaan komen. Wat dat betekent voor jullie ex-relatie. En, wat dat van jullie of jou in de toekomst gaat vragen.

Maak vandaag nog een afspraak

06 12 17 12 15

of stuur een email naar info@denieuwetijdspraktijk.nl

Menu